Super bune.
Necesar: ½ foietaj, 2 mere mari, 2 lg zahar, 100 ml vin alb dulce, 1 lgta scortisoara macinata, 1 lg stafide mari.
Am curatat merele de seminte si coaja si le-am taiat cubulete mici. Am pus peste ele 2 lg de zahar si le-am lasat vreo 20 min sa-si lase sucul. Nu va stresati daca isi schimba culoarea, scortisoara le-o va schimba oricum.
Am pus la calit intr-o craticioara, merele, impreuna cu stafidele si am pus si vinul peste ele. Am lasat pe foc mic pana s-a dus aproape tot vinul, apoi am adaugat si o lgta de scortisoara, amestecand bine. Am lasat la racorit si am pregatit cosuletele.
Aluatul dezghetat, taiat in patrate de 5-6 cm, le-am pus pe patrate de hartie de copt si le-am asezat in tava de briose, dandu-le forma de cosulet. Am pus cate o lg de compozitie de mere in fiecare cosulet si le-am dat la cuptor pentru 15 min.
La servire am pus cate un pic de ciocolata topita pe deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu