Pentru o petrecere sau pentru un mic dejun....
Necesar: 8 oua mari (sau 10 mici), 1 morcov, 2 lg de susan, o felie groasa de cascaval (150g), o felie branza feta (150g), sare si piper.
Necesar: 8 oua mari (sau 10 mici), 1 morcov, 2 lg de susan, o felie groasa de cascaval (150g), o felie branza feta (150g), sare si piper.
Am batut oualele bine, le-am amestecat cu morcovul ras foarte
marunt (pentru culoare), cu sare si piper si am turnat-o in tava plata a aragazului, pe foaie de
copt, unsa cu un pic de ulei.
Deasupra am presarat susan din plin. Partea de deasupra, cu
susan, o sa fie fata ruladei.
Am pus la cuptor pentru 10-12 min. Aveti grija, stratul este
subtire si se face repede!
Cascavalul l-am ras marunt si l-am amestecat cu branza
faramitata, omogenizand bine. Aici nu este nevoie de niciun pic de sare, poate doar alte condimente, daca va plac: boia, piper….
Am scos tava, am pus deasupra o alta foaie de copt si am rasturnat
“blatul”. Cat inca este caldut, sa poata fi manevrat fara sa se rupa, am
intins bine crema de branza si cascaval, si am rulat strans. Am impachetat
rulada cu foaia de copt, ca pe shaorma, si am lasat sa se raceasca complet,
apoi am taiat-o.
Este foarte gustoasa si aspectuoasa.
Poate fi folosita cu success ca aperitiv la petreceri sau
mese festive.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu