Necesar: 1 buc piept de porc (cu sau fara sorici), condimente pentru friptura (sau carnati, sau chiftele, sau diverse), 2-3 lg masline, sare si piper, cartofi.
Am taiat pieptul destul de adanc sa se patrunda la cuptor, dar nu pana jos, sa nu se rupa la coacere.
Am uns cu ulei de masline, am presarat condimente, sare si piper si am pus in tava cu 2-3 lg de apa, in cuptorul incins, pentru 55-60 min. Intre timp am curatat cartofii si i-am fiert.
Cand s-a rumenit, am scurs de grasime (pe cat posibil) si am servit cu cartofi natur (doar cu sare si piper).
Am taiat pieptul destul de adanc sa se patrunda la cuptor, dar nu pana jos, sa nu se rupa la coacere.
Am uns cu ulei de masline, am presarat condimente, sare si piper si am pus in tava cu 2-3 lg de apa, in cuptorul incins, pentru 55-60 min. Intre timp am curatat cartofii si i-am fiert.
Cand s-a rumenit, am scurs de grasime (pe cat posibil) si am servit cu cartofi natur (doar cu sare si piper).
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu