Ceva buuuuun!!! Simplu si eficient!!!
Necesar: cate pulpe superioare va trebuie (in functie de numarul de persoane de la masa), amestec de ierburi uscate si macinate, dupa plac (cimbru, oregano, patrunjel, menta, busuioc), o punga pentru fripturi.
Am amestecat verdeturile uscate cu sare si piper si am presarat peste bucatile de pui. Superioarele le-am pus intr-o punga speciala pentru cuptor, am legat-o bine si le-am pus intr-o tava.
Le-am lasat cam 35-40 min in cuptorul incins, dupa care am dechis punga si am mai lasat 5 min.
Am servit cu piure de cartofi si muraturi.
Necesar: cate pulpe superioare va trebuie (in functie de numarul de persoane de la masa), amestec de ierburi uscate si macinate, dupa plac (cimbru, oregano, patrunjel, menta, busuioc), o punga pentru fripturi.
Am amestecat verdeturile uscate cu sare si piper si am presarat peste bucatile de pui. Superioarele le-am pus intr-o punga speciala pentru cuptor, am legat-o bine si le-am pus intr-o tava.
Le-am lasat cam 35-40 min in cuptorul incins, dupa care am dechis punga si am mai lasat 5 min.
Am servit cu piure de cartofi si muraturi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu