Necesar: 1 borcan conopida in apa, 350 g urda, 150 g
smantana, 200 g iaurt, 3 oua, sare, piper, 1 morcov subtire, 1 lgta chimen praf
si 1 lg chimen seminte, 50 g margarina, 2 lg pesmet.
Conopida la borcan am facut-o eu in toamna ( http://vulpeacofetar.blogspot.ro/2013/01/conopida-in-apa-la-borcan.html). Am
scurs bine apa si am taiat buchetelele mai mici. Am faramitat urda si am
amestecat-o cu iaurtul si smantana, am adaugat oualele batute, praful de chimen
si sare si piper. In compozitia asta am pus si conopida, fara sa amestec prea
mult.
Am uns tava de sticla cu margarina, am presarat pesmetul si am
turnat compozitia. Deasupra, pentru un
pic de culoare am ras un morcov pe razatoarea mica, am presarat un praf de
piper si semintele de chimen.
Am dat la cuptorul incins pana s-a rumenit frumos deasupra
(cam 35-40 min).
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu