sâmbătă, 19 ianuarie 2013

SNITELE DE SOIA CU SUSAN


 
Necesar: 2 pungi soia snitele, 2 oua, 6 lg pesmet , 2 lg seminte de susan.

Am pus snitele de soia deshidratate in apa clocotita cu sare si le-am lasat cam 20 min pe foc. Le-am scos si le-am pus la scurs in strecuratoare. Eu nu le-am presat sa elimine chiar toata apa, ca sa nu mai inghita prea mult ulei,  dar voi daca vreti,  faceti asta. Intr-un castronel am amestecat pesmetul cu susan, iar in altul am batut oualele bine. Am trecut fiecare snitel prin ou si prin pesmet cu susan si le-am prajit in ulei incins.

Foarte gustoase. Alaturi de salata de telina cu maioneza de post, te poate trece cu usurinta peste inca o zi de post, daca renunti la oua!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu