duminică, 10 mai 2015

COASTE DE MIEL LA CUPTOR CU CIMBRU SI PIPER

Am scos coastele din congelator, din greseala J, asa ca a trebuit sa le fac cumva. Am incropit repede reteta de mai jos, dar a iesit o bunatate! Este adevatat ca probabil ca sa te saturi, iti trebuie coastele de la un miel intreg, dar  langa o garnitura buna si o salata, merge treaba ca unsa.

Necesar: coaste de miel, 1 plic de condimente pentru drob de la Galeo, 1 lg cimbru uscat, supa de pui (sau altceva), sare si piper.

Erau spalate si portionate déjà, asa ca dupa ce s-au dezghetat, le-am pus intr-o tava de sticla , am presarat peste ele plicul de condimente pentru drob, cimbru, sare, piper si cateva picaturi de ulei. In tava am pus 2 polonice de supa de pui (adica zeama in care  fiersesem niste pipote si inimi de pui, lasata la linistit si strecurata).

Am pus tava la cuptor, langa cea cu peste cu rosii si le-am tinut pe amandoua cam 35-40 min, la foc potrivit.
Am servit cu ardei gras, rosu si galben, tras la tigaie, cu usturoi.


A iesit foarte-foarte buna: de la cimbru si piper, era usor picant si gustul de miel disparuse!







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu