Necesar: 1
casoleta ciuperci champinion (sau alt fel) mai mari (1 kg), 4 oua, pesmet, susan
alb si negru, sare si piper.
Eu curat
intotdeauna ciupercile, chiar daca am auzit glasuri care spun ca trebuie doar
spalate….ca pierzi din ciuperca…ca acolo sunt gusturile … etc.
Deci le-am curatat , le-am desfacut de pe piciorus si le-am spalat bine in mai multe ape. Piciorusele le-am folosit la altceva, iar palariile le-am pus la scurs, pana am aranjat ingredientele.
Deci le-am curatat , le-am desfacut de pe piciorus si le-am spalat bine in mai multe ape. Piciorusele le-am folosit la altceva, iar palariile le-am pus la scurs, pana am aranjat ingredientele.
Intr-un
castron am batut bine oualele, iar in altul am amestecat pesmetul , susanul alb
si negru, sarea si piperul.
Am trecut
ciupercile prin ou si apoi prin pesmet. Eu nu trec paneurile si prin faina.
Am prajit
in tuci in ulei incins, cat sa le acopere, si am scos cand s-au rumenit pe
prosoape de hartie, sa se scurga surplusul de ulei.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu