Daca nu
aveti rabdare sa faceti milioane de bruschete mici, faceti cate una uriasa
pentru fiecare si gata treaba….
Necesar: 4
felii de paine cu ceapa, 4 catei usturoi, 4 rosii, 4 fire de patrunjel, 8 oua
de prepelita, 100 g cascaval, 1 lg ulei masline.
Are la
Auchan o paine cu ceapa, buna de o
mananci si cu ochii si cu nasul si mai ales cu gura!!! Feliile sunt uriase, ma
rog, comparativ cu feliile pe care le-ai scoate dintr-o bagheta.
Am pus painea in tava, pe foaie de copt si am
dat-o un pic la cuptor sa se usuce o idee (va inchipuiti ce miros aveam in casa….mmmmm)… In timpul asta am tocat rosiile (de la mine
din gradina J) si
patrunjelul, si am curatat usturoiul.
Pe fiecare
felie de paine am picurat ulei de masline, am
frecat toata suprafata ei cu catelul de usturoi. Deasupra am ras un pic de cascaval, am presarat
rosiile amestecate cu patrunjel, am pus un praf de sare si unul de piper, apoi
am ras iar cascaval. Pe fiecare felie/bruschetta am spart cate 2 oua de
prepelita.
Am pus la
cuptorul incalzit, pana s-au coagulat oualele, vreo 12-15 min.
Buuune rau!
Observatii:
Pentru fiecare persoana aveti nevoie de cate o felie, sau mai multe, dupa necesitate,
iar cantitatea de ingredientele se mareste exponential!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu