Simplu, rapid, sanatos si
taaare gustoooos!
Necesar: 1
blat de pizza de la Bella, 2 conserve de ton in suc propriu, ½ conserva de
porumb, 10 oua prepelita, 200 g cascaval, 2 lg ulei masline, kechup dulce, sare
si piper.
Am dezghetat
blatul de la Bella, si l-am mai intins cu mana sa ia forma tavii, tapetate cu
hartie de copt. Deasupra am uns cu ulei de masline, si am pus si kechup. Peste am
ras un pic de cascaval (sa adere
amestecul sis a tina compozitia legata), apoi am presarat porumb din conserva
(bine scurs) si tonul (la fel, bine scurs). Am pus din nou kechup si am ras din
abundenta cascaval. Cand toate au fost gata, am spart cate un ou de prepelita,
pe ici pe colo. Peste toate am presarat un praf de sare si unul de piper.
Am pus la
cuptorul preincalzit pentru 15-20 min.
A iesit super
buna.
Observatii:
Nu intindeti exagerat blatul, altfel va iesi destul de crocant!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu