COMENZI

Dragii mei,

Aproape toate prajiturile pe care le gasiti pe acest site se pot comanda printr-un email la mihaelavulpe75@gmail.com.

Cu stima,

Mihaela Vulpe







marți, 22 august 2017

IEPURE LA TAVA CU CARTOFI


Imi place iepurele, are  carnita gustoasa. Copii mei il mananca doar daca nu stiu ce e…altfel stau langa el si plang J!

Necesar: 1 carcasa de iepure eviscerat (gasiti si la Kaufland si la Lidl), 3-4 lg ulei de masline, 2 lg condimente de friptura, sare, piper,  4 -5 cartofi mai mari.

Am spalat bine carcasa si am uns-o pe toate partile din plin  cu amestecul de ulei de masline cu condimente, sare, piper. Cartofii curatati si taiati felii nu prea groase, i-am pus intr-o tava de sticla cu putina apa pe fund. I-am stropit si pe ei cu putin amestec, am pus deasupra iepurele desfacut bine, si am dat la cuptorul incins, pentru vreo 45-50 min.

Am verificat mereu sa nu se lipeasca cartofii.
Cand a fost gata, l-am transat si l-am servit cu cartofiorii din tava, fara sa le spun copiilor ce este!

Observatii: daca iepurele este mai mare, poate necesita mai mult timp la cuptor.
 
 
 
 



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu