joi, 30 august 2012

PUI IN ALUAT CU LAMAIE


Necesar: 1 pui, 1 lamaie, 1 foaie de aluat ( http://vulpeacofetar.blogspot.ro/2012/08/blat-de-pizza.html ), 1 rosie mare coapta, sare, piper.

Am spalat bine puiul si am taiat lamaia in felii pe lungime. Am frecat bine puiul cu lamaie si cu rosia taiata in doua. L-am umplut cu feliile de lamaie, l-am “stropit” cu putina sare si piper si l-am impachetat in aluat, dupa ce i-am legat picioarele sa nu mai stea asa imprastiat si sa-i pice…lamaia. Am uns aluatul cu apa calduta si l-am dat la cuptor, acoperit cu folie de aluminiu. Dupa 50 min, am dat folia jos si l-am mai lasat vreo 15-20 min fara.

Observatii: puneti feliile de lamaie fara coaja, altfel se amaraste puiul (si oricum era saracul amarat si dinainte!). Nu ma condamnati, nu e vina mea daca pozele par obscene, trebuia sa va arat si umplutura, nu?












Un comentariu:

  1. Ce pacat ca n-am apucat sa gust!Am fost de fata la ,,facerea'' lui,dar n-am mai putut sa mananc dupa ce ma saturasem cu asa bunatati de pizza.
    Ioana.

    RăspundețiȘtergere