Necesar:
1 punga paste tricolore (400g), 1 piept de pui, 10 ciuperci intregi
proaspete, 300 ml lapte, 3 lg faina, 1
lgta rasa nucsoara, sare si piper.
Am fiert pastele in apa clocotita cu sare
si 1 lg de ulei.
Am tras la tigaie, intr-un pic de ulei de
masline, pieptul de pui, pe care l-am scos pe o farfurie cand a fost gata. Am pus
ciupercile curatate, si taiate felii. Cand au fost aproape gata, am adaugat si
pieptul de pui, si faina amestecata cu sare, piper si nucsoara.
Am mestecat
sa nu se prinda si am adaugat laptele cate putin, pana l-am consumat pe tot. Inainte
sa se ingroase prea tare sosul, am adugat si pastele scurse de apa, si am
amestecat usor sa se incorporeze, fara sa te stric.
La servire am presarat pe deasupra susan
alb si negru.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu