sâmbătă, 25 martie 2017

RAVIOLI CU CIUPERCI SI SOS DE ROSII


Necesar: 1 punga ravioli e funghi, 10 ciuperci proaspete intregi, 3 felii sunca Praga, 1 ceapa mare, 1 lgta susan alb si negru pt décor, 250 ml suc de rosii mai gros, sare si piper.

Am pus apa cu sare si 1 lg de ulei la fiert, iar cand a clocotit am pus ravioli pentru cateva minute. Sunt gata cand se ingreuneaza si se duc la fund.

Pana atunci am tras la tigaie ceapa tocata, cu ciupercile curatate si taiate felii si cu sunca taiata cubulete. Cand au fost gata am adaugat sucul de rosii. Am potrivit de sare si piper.

Am scos ravioli din cratita in care au fiert si i-am pus in sos pentru inca cateva minute.

La servire am presarat pe deasupra susan negru si alb.






 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu