Necesar: 2 blaturi de pizza de 400 g de la
Bella, 1 tub de branza topita cu sunca, 200 g masline negre feliate, 1 conserva
ciuperci feliate, 4 felii sunca Praga, ½ piept de pui, 200 g cascaval, 4 lg
ulei masline, 100 ml sos de rosii, kechup, ½ lgta susan negru si alb.
Pana s-a dezghetat aluatul, am pregatit
pieptul de pui. L-am spalat, l-am taiat
cubulete si l-am tras la tigaie cu putin ulei de masline, sare si piper.
Am intins cu sucitorul aluatul de pizza si
l-am pus pe tava pe foaie de copt. L-am uns cu ulei de masline si cu sucul de
rosii, apoi am inceput tapetarea.
Pe un aluat am pus branza topita, feliute de
masline, sunca taiata cubulete, ciuperci.
Pe al doilea am pus pieptul de pui,
cubulete de cascaval si cubulete de sunca de Praga. As fi vrut sa pun si ananas
sa o fac pizza Hawaii, dar cineva mai iute de mana “rezolvase”deja cutia de
compot….
Pe ambele am ras cascaval si am pus kechup.
La cuptor a stat cam 20 min.
Observatii: Foarte bun aluatul, e bine sa
ai unul in congelator, pentru urgente J! Poate
fi acoperit cu orice ingrediente, dupa
plac, si in cantitatea dorita (totusi nu prea incarcata, sa nu mai creasca
aluatul si sa ramana necopt).
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu