Necesar: 3
vinete mari, 500 g carne tocata, 2 morcovi mici, 3 cepe uscate, 2 fire ceapa
verde, 1 cub mic cascaval, sare si
piper.
Am taiat
vinetele in felii nu prea groase (de jumatate de cm), le-am presarat cu sare mare pe toate partile
si le-am lasat la scurs intr-o strecuratoare, vreo jumatate de ora.
In timpul
asta am pregatit compozitia de carne: intr-o tigaie am pus putin ulei si am
calit morcovul si ceapa uscata, apoi am adaugat carnea, pe care a lasat-o pana
s-a albit, semn ca s-a facut. Am potrivit de sare si piper.
Feliile de
vinete scurse bine, le-am prajit pe ambele parti in putin ulei. Le-am pus in
tava, alternand feliile de vinete cu stratul de carne, printre care am ras si
cascaval, sa le lege. Deasupra am mai ras un pic de cascaval si am bagat la
cuptor pentru 20 min.
Observatii: Aveti grija la ulei, sa scurgeti bine si compozitia de carne si vinetele prajite.
Observatii: Aveti grija la ulei, sa scurgeti bine si compozitia de carne si vinetele prajite.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu