Ce faci cand a trecut pastele si ai ramas cu ceva oua „accidentate”?
Le transformi in doua salate si un „humus”.
Necesar: 6 oua fierte, 1 conserva de ton in ulei, 2
castraveti murati in otet, 1 ardei capia foarte mic, 2 fire ceapa verde, 1 ceapa uscata mica,
1 lgta zeama de lamaie, 1 lg mustar, sare si piper.
Am scos galbenusurile si am tocat albusurile cubulete.
Am scurs
bine conserva de ton, si am pus-o peste albusuri. Am tocat marunt castravetii,
ceapa verde si uscata, ardeiul rosu si le-am pus si pe ele in castron.
Am frecat
bine 3 galbenusuri cu mustarul, un praf de sare si piper, si inainte sa le pun
si pe ele in castron, am amestecat bine ingredientele si le-am stropit cu zeama
de lamaie.
Dupa ce le-am „imprietenit” pe toate, am mai potrivit de sare si
piper.
Iese foarte gustoasa si e si satioasa.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu