Gustul dulceag al acestor cartofi merge de minune cu carnea
de porc.
Pentru ca este un fel de mancare care, zic eu ca se mananca o data, am
luat in calcul cate o jumatate de cartof dulce de persoana, plus o rezerva mica
.
Necesar: 3 cartofi dulci potriviti ca marime, 400 g carne
tocata porc, 2 cepe uscate, 2 oua, cascaval ras, sare si piper.
Am tras ceapa la tigaie si cand a fost aproape gata am
adaugat si carnea, si am last-o acolo pana s-a albit si s-a separat. Am potrivit
de sare si piper, apoi am adaugat ouale batute, pastrand un pic pentru uns.
In interiorul cartofului curatat si scobit, am uns cu un pic
de ulei, apoi cu un pic de ou, am pus
umplutura de carne, si am mai uns si pe deasupra cu ou.
Am dat la cuptor, pentru 30 min, verificand cu un bat de
frigaruie daca este facut cartoful.
La servire am ras si un pic de cascaval pe deasupra.
Mmm...bun...bunut...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu