vineri, 15 martie 2013

TOCANITA DE CEAPA CU PUI SI ROZMARIN

Necesar:  1 kg aripioare jumatati, 1 kg ceapa, 3 lg bulion, 1 cana apa, 1 lgta rozmarin uscat, 6 catei usturoi.
Am spalat bine jumatatile de aripioare si le-am dat intr-un clocot. Le-am scurs bine si le-am pus in ceaun in ulei incins. Cand s-au rumenit, am adaugat si ceapa si o cescuta mica de apa. Am lasat sa se inmoaie putin ceapa si am adaugat bulionul subtiat cu 1 cana de apa. Am lasat sa scada pana s-a format sosul si am adaugat usturoiul taiat feliute si rozmarinul si  am inchis focul, acoperind cu capacul, sa se intrepatrunda aromele.
 Observatii: Daca nu va place aroma puternica a rozmarinului, puneti verdeata proaspata.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu