luni, 12 noiembrie 2012

PIEPT DE PUI CU GOGOSARI

Aveam un piept de pui luat cu alt gand, dar stiti vorba romanului (adaptata): “nu e pentru ce se pregateste, este pentru ce se….nimereste”! Si cum tot e toamna si gogosarul e la ordinea zilei….
Necesar: 2 cepe, 3 gogosari, 1 piept de pui, 5 lg sos de soia, 200 ml suc de rosii, sare si piper.
Am taiat cepele si gogosarul feliute si le-am pus la calit in ulei incins. Le-am lasat sa se inmoaie bine si am adaugat si pieptul de pui taiat cubulete mici, cat un dumicat. Cand carnea a fost gata (s-a albit), am adaugat si sucul de rosii si sosul de soia. Am lasat sa se intrepatrunda, apoi am potrivit de sare si piper. Pana la servire, am pus capacul sa se inabuse.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu