Imi place
iepurele, are carnita gustoasa. Copii
mei il mananca doar daca nu stiu ce e…altfel stau langa el si plang J!
Necesar: 1
carcasa de iepure eviscerat (gasiti si la Kaufland si la Lidl), 3-4 lg ulei de
masline, 2 lg condimente de friptura, sare, piper, 4 -5
cartofi mai mari.
Am spalat
bine carcasa si am uns-o pe toate partile din plin cu amestecul de ulei de masline cu condimente,
sare, piper. Cartofii curatati si taiati felii nu prea groase, i-am
pus intr-o tava de sticla cu putina apa pe fund. I-am stropit si pe ei cu putin
amestec, am pus deasupra iepurele desfacut bine, si am dat la cuptorul incins,
pentru vreo 45-50 min.
Am verificat
mereu sa nu se lipeasca cartofii.
Cand a fost
gata, l-am transat si l-am servit cu cartofiorii din tava, fara sa le spun
copiilor ce este!
Observatii: daca iepurele este mai mare, poate necesita mai mult timp la cuptor.
Observatii: daca iepurele este mai mare, poate necesita mai mult timp la cuptor.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu