joi, 15 iunie 2017

CIUPERCI UMPLUTE CU CARNE


Necesar: 12 ciuperci mari, 300 g carne tocata, 2 morcovi mici, 3 cepe uscate, 2 fire ceapa verde,  1 cub mic cascaval, sare si piper.

Am curatat ciupercile si le-am spalat bine. Le-am pus in tava de sticla, le-am presarat cu sare si piper, cu putin cascaval ras (pentru aderenta). Am pus in fiecare cate o lingura de compozitie de carne (vezi mai jos)  si le-am dat la cuptor cam 30-35 min, pana s-au patruns ciupercile.

Compozitia de carne: am tocat cubulete si prajit morcovul si ceapa uscata, peste care am adaugat, cand s-au inmuiat, si carnea tocata. Cand s-a albit, am adaugat un praf de sare si unul de piper. 

La servire am presarat  pe deasupra  ceapa verde tocata.
 






 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu