Iti place capucino???
Cum ti se pare atunci o prajitura cu
aroma preferata?
Necesar: 200g
biscuiti, 300 ml lapte, 3 plicuri capucino (La Festa – Hazelnut), 1 lg zahar
pudra, 250 ml frisca lichida, 50 g alune prajite.
Am batut frisca tare si am amestecat-o cu cele trei plicuri
de capucino si lg de zahar pudra. S-a intarit ca o crema, nu a mai necesitat
adaosuri.
Am pus intr-o casoleta o folie alimentara, pe care am pus un
rand de biscuiti, pe care i-am insiropat cu cateva lg de lapte. Am intins un
strat generos de crema, inca un rand de
biscuiti insiropati si iar crema, oprind o cantitate mica, pe care am folosit-o
pe post de glazura peste al treilea rand de biscuiti insiropati.
Deasupra am pus
alunele prajite, taiate cu cutitul.
Am dat la rece.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu