Au iesit buni si crocanti.
Necesar: 100 g faina, 1 plic praf de copt, 250 g margarina,
150 g zahar, 2 oua, 500g fulgi de ovaz, ½ esenta rom, ½ esenta migdale, 3 lg
miere, 100 g goji, 200 g seminte amestecate (in, floarea soarelui, dovleac,
susan).
Am pus fulgii de ovaz intr-un castron mare impreuna cu
faina, praful de copt, goji si semintele.
Am frecat margarina inmuiata cu zaharul, oualele batute
bine, mierea si esentele.
Am amestecat cele doua compozitii. A rezultat un aluat, din
care, cu mainile umezite, am format
bilute, pe care le-am aplatizat in tava, pe hartia de copt.
Le-am dat la cuptorul incins, pentru 20-25 min.
Sunt gata cand incep
sa se rumeneasca pe margini.
Observatii: Nu le scoateti fierbinti din tava, sa nu se
sfarame. Daca nu mai aveti o alta tava, scoateti hartia de copt cu totul si
puneti-o pe un blat, la racorit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu