M-am ferit mereu de andivele astea. Sunt si scumpe si
pretentioase: “daca nu stii sa le faci, nu le poti manca de amare ce sunt!” .
Totusi, intr-o zi,
m-am hotarat sa iau si sa fac salata. Ce putea sa se intample, mai mult decat
sa nu ne placa si sa o aruncam?!?
Necesar: 3 andive potrivite, 1 castravete lung, cateva rosii
cherry, cateva masline naturale (asa scria pe eticheta lor), 1 ardei galben
gras, otet, ulei, sare si piper.
Am taiat toate legumele si le-am pus in castron. Am taiat
andivele si le-am trecut prin doua jeturi de apa rece, ca sa fiu eu sigura. Le-am adaugat in castron, am
potrivit de sare si am presarat un praf de piper, apoi am asezonat cu ulei si
otet, dupa gust.
Am adaugat si maslinele si gata salata.
Surprinzator, dar copiilor chiar le-a placut J!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu