Eu spun ca trebuie sa ai tot timpul un foietaj in
congelator!!!
Fie ca-l cumperi (e foarte bun cel de la Bella), fie ca-l
faci cu manuta ta….asigura-te ca este tot timpul in congelator.
Daca ai
musafiri sositi pe neasteptate sau
vacanta iti aduce (ca in cazul meu) cate 6-7 copii in casa, scoti repede
foietajul si il umpli cu diverse….pana este gata friptura….
Necesar: 400g foietaj (adica 1 foaie din cele 2), 1 ou, 1
felie branza feta, 3 felii cascaval, 1 lg mac, 1 lg susan.
Am taiat foietajul dezghetat in bucati mari, de 5-6 cm. Am
uns cu oul batut, am rupt feliile de cascaval in bucatele si am pus pe fiecare
patratel. Deasupra am pus branza feta faramitata cu mana.
Peste toate am
presarat mac si susan.
Am pus la cuptorul incins, in tava, pe hartie de copt si am
lasat pana s-a rumenit frumos.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu