Idée de aperitiv cald sau de fel principal….
Necesar: 1 bucata cotlet fara os (1 kg), 7-10 felii de
cascaval, 7-10 felii de cotlet haiducesc (sunca, kaizer sau altceva), 2 lg
ulei de masline, 2 lg condimente pentru porc de la Galeo, 1 lgta tarhon uscat.
Am spalat bine cotletul, si l-am taiat felii, dar nu pana
jos. In fiecare taietura am pus cate o felie de cascaval si una de cotlet, am
uns pe deasupra cu ulei de masline si am presarat condimentele, tarhonul, sare
si piper. Am pus cotletul umplut, intr-o tava de sticla cu putina apa si l-am pus la cuptor vreo 50 de
min.
Cand a fost gata, am taiat felii si l-am servit cu salata
verde.
Observatii: Sa taiati feliile mai subtiri decat ale mele, sa se faca mai bine. Eventual puteti taia cotletul in tot atatea felii cati oameni sunt la masa.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu