O negresa cu kiwi chiar nu facusem pana acum. Cum copii mei
le-au lasat deoparte, nu puteam sa ma uit la ele cum se strica.
Necesar: 3 oua, 7 lg zahar, 5 lg ulei, 200 ml lapte, 2
plicuri zahar vanilat, 1 plic praf de copt, ½ esenta vanilie, 2 lg pudra de
roscove, 1 lg mac, 2-3 buc kiwi + 2-3 lg zahar.
Am curatat kiwi de coaja si l-am taiat cubulete. Peste el am
presarat zahar, sa-si lase sucul.
Am batut ouale cu zaharul si zaharul vanilat, apoi am
adaugat pe rand uleiul, laptele, esenta, macul si faina amestecata cu praful de
copt. Inainte sa pun pudra de roscove m-am razgandit si nu am mai vrut sa o las
complet neagra J! Dupa
ce am mutat jumatate din compozitie in alt castron, am adaugat intr-unul dintre
ele pudra de roscove.
Am folosit 2 tavi mici patrate (20 x 20cm), tapetate cu
hartie de copt.
Am pus in ambele tavi
mai intai compozitia neagra, am presarat cubulete de kiwi, am pus compozitia alba,
peste ea alte cubulete de kiwi. Pe deasupra am pus si sucul pe care il lasase
kiwi-ul in castron.
Am taiat dupa ce s-a racit complet.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu