Necesar: 1 piept de pui mare, 2 oua, 2 lg susan, 6 lg
pesmet, 3 lg mustar dulce, 5 lg smantana, sare si piper.
Am dezosat pieptul si l-am portionat ca pentru snitele. Eu nu
il bat cu ciocanul (ca pe carnea de porc), il feliez doar mai subtirel.
Am amestecat
intr-un castron susanul, pesmetul, sare si piper, si in altul am batut oualele
bine. Am dat prin ou, prin pesmet si am
lasat cateva minute, sa se intareasca pesmetul, dupa care am repetat
operatiunea.
Am prajit in ulei de masline, pentru un gust deosebit.
Sosul l-am facut amestecand mustarul cu smantana, pana la omogenizare.
Am servit cu legume trase la tigaie, cu usturoi (broccoli,
conopida, morcovi).
Sosul asta este foarte gustos si se potriveste si cu carnea
si cu legumele trase la tigaie cu usturoi.
Observatii: Mustarul
iute mie nu-mi place, dar voi folositi de care vreti, chiar si din cel cu
bobite de mustar in el.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu