marți, 22 octombrie 2013

FRITTATA CU CARNE TOCATA

Necesar: 4 oua, 300 g carne tocata, 1 ceapa mare, 1 ardei gras rosu, 2 catei usturoi, 1 lg boia dulce, sare si piper.
Am pregatit mai intai carnea: am calit ceapa, tocata marunt, cu ardeiul taiat cubulete, apoi am pus si carnea. Am lasat-o pana s-a albit, semn ca s-a facut. Am adaugat si boiaua, si un praf de sare si unul de piper.

Am batut oualele bine cu un praf de sare si am adaugat carnea, astfel  preparata. Am omogenizat si am pus la cuptor, intr-o tava mica, rotunda, pe hartie de copt.
Am lasat cam 20 min, pana a fost gata.
Super buna.
Observatii: din cantitatile astea ies 2 portii de adult, sau 4 de copil J.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu