miercuri, 25 septembrie 2013

BRIOSE CU ALUNE

Necesar: 4 oua xxl, 120 g zahar, 15 ml esenta de vanilie,  1 plic zahar vanilat, 1 plic praf de copt, 1 lgta coaja de lamaie rasa, 100 ml lapte, 240 g faina, 3 lg ulei, 1 la cacao, 120 g iaurt, 1 ou Kinder (fara surpriza J), 200 g alune prajite.
Am prajit alunele si le-am lasat sa se raceasca, ca sa le pot curata de coaja.
Am amestecat toate ingredientele, mai putin cacaua. Am scos intr-un castronel putina compozitie, pe care am amestecat-o cu cacao. Am pus in tava de briose, pe hartiute de copt, alternand culorile, iar deasupra am presarat alunele taiate cu cutitul.
Le-am pus la cuptorul incins, unde dupa 20 min au fost gata.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu