marți, 3 septembrie 2013

TIGAIE PICANTA DE PORC CU DOVLECEI

Aveam chef de o tigaie picanta, si aveam chef si de dovlecei, asa ca i-am combinat, si a iesit ceva super bun.

Necesar: ½ kg pulpa porc, 3 cepe, 2 ardei gras galben, 1 ardei gras rosu, 3 dovlecei, 2 lg bulion, sare si piper.

Am taiat carnea cuburi si am pus-o in tigaie, in putin ulei incins. Am   adaugat apoi  si ceapa si ardeii taiati felii. Dovleceii, taiati cubulete, au ajuns si ei in tigaie. Bulionul l-am subtiat cu 3 lg de apa si  l-am adaugat peste restul in tigaie, cand au fost gata toate. Am mai lasat cateva minute, am potrivit de sare si piper, apoi am oprit focul.

Daca nu aveti copii la masa, ca mine, taiati si un ardei iute si aruncati-l in tigaie !







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu