Necesar: 5 oua, 20 lg zahar, 15 lg ulei, 23 lg apa calduta,
2 plicuri zahar vanilat, 1 plic praf de copt, 2 lg cacao, 2 lg pudra de
roscove, 1 esenta de rom, 4 pere, 3 lg alune maruntite, 2 lg zahar pudra.
Am batut bine oualele cu zaharul, uleiul, apa calduta,
zaharul vanilat si esenta de rom. Am adaugat perele curatate de coaja si de
seminte, date prin blender, alunele prajite si maruntite si, la sfarsit, prafurile cernute impreuna (faina, cacao,
pudra de roscove, praf de copt).
Am turnat in tava mare, pe hartie de copt, si am lasat in
cuptorul incins, la foc potrivit, cam 35-40 min.
Am taiat-o dupa ce s-a racit, iar la servire, am presarat pe
deasupra ei zahar pudra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu