luni, 12 noiembrie 2012

ZACUSCA DE MORCOVI

Cum sa nu incerc toate combinatiile posibile?
Necesar: 2 vinete, 2 kg morcovi, 20 gogosari mari,   10 cepe, 500 ml ulei, sare si piper, 300 ml suc de rosii mai gros, 2 foi de dafin, boabe de piper, sare si piper.
Am pus ceapa si gogosarii, taiati feliute, la calit, in tot uleiul, incins. Morcovului, dat prin razatoarea mica, i-a venit si lui randul sa intre in tuci. Cand toate legumele au fost calite, am adaugat vinetele coapte, curatate si tocate si sucul de rosii. am pus foile de dafin si boabele de piper, apoi am gustat de sare si piper. Am lasat sa dea in clocot, mestecand des.
Am pus fierbinte in borcane, pe care le-am inchis bine si le-am fiert 40 min.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu