vineri, 24 august 2012

PIZZA CU SALAM

Necesar: 150 g salam de vita uscat, 100 g salam frantuzesc (de porc), 2 felii de sunca de Praga, 1 ceapa, 1 ardei gras (sau gogosar), 10 masline negre, 5 masline verzi, 1 felie de branza de bivolita, 2 rosii, kechup, blat de pizza.

L-am intins direct in tava, cu mainile unse cu ulei. L-am uns cu kechup, apoi am pus deasupra ceapa taiata feliute subtiri, salamul frantuzesc si sunca de Praga, taiate patratele, ardeiul taiat feliute subtiri, salamul uscat, lasat felii intregi (dar decojite, da?), rosiile taiate rondele, maslinele taiate si ele. Peste toate, am ras din belsug branza de bivolita, si am dat-o la cuptor pentru 30 min, foc potrivit spre mic.
Am servit-o, bineinteles cu kechup.
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu