Dr.Oetker s-a gandit sa mai scoata ceva nou (sau poate de-abia acum am vazut eu): budinca cu cocos, asa ca a luat fiinta tortul asta.
Necesar: 2 plicuri budinca de cocos, 2 galbenusuri, 150 g zahar, 700 ml lapte, 200 g margarina, 400 g piscoturi, 2 plicuri zahar vanilat, 4 lg nuca de cocos rasa, 1 esenta rom.
Am facut budinca, adaugand praful amestecat cu 6 lg de zahar si dizolvat cu 100 ml lapte, in laptele fierbinte de pe foc. Am lasat-o la racit. Am inmuiat margarina, am batut-o bine cu zaharul si zaharul vanilat, cu galbenusurile, apoi am adaugat budinca cate o lingura amestecand bine, pana la omogenizare, dupa fiecare. Am pus si o esenta de rom. La sfarsit am adaugat si fulgii de nuca de cocos.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu