marți, 13 martie 2012

CIORBA DE SPANAC

Necesar: 2 borcane spanac, 10 cartofi, 2 morcovi mari, 2 ardei rosii, 1 radacina pastranac, 3 cepe mari, 2 oua, 1 leg leustean, 1 borcan rosii in bulion, 200 g orez, 2 l zeama de varza.

Am pus in oala cu presiune toate legumele taiate, impreuna cu orezul spalat in cateva ape. Cand au fiert, am adaugat zeama de varza clocotita, spanacul din borcan si cateva linguri de ulei. Cand a dat in clocot,  am adaugat si 2 oua batute bine, amestecand la suprafata ciorbei cu o furculita,  sa se faca oul zdrente. Am gustat de sare si am oprit focul, apoi am adaugat si leusteanul.
O bunatate de ciorba de post, daca scoateti oul din schema.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu