vineri, 30 septembrie 2011

BISCUITI ALB - NEGRU

Necesar:  2 oua, 200 g zahar pudra, 250 unt la temperatura camerei, 400 g faina, 1 esenta de vanilie, 1 esenta de rom, 1 lg cacao, 3 lg lapte cald, 1 lg rasa de scortisoara, 1 lgta coaja rasa de lamaie.
Se freaca untul cu laptele cald, se adauga oul si zaharul, apoi se incorporeaza si faina.
Impartim aluatul in doua parti egale: una o lasam alba si adaugam in ea esenta de vanilie si coaja de lamaie; e a doua o amestecam cu lingura de cacao, scortisoara si esenta de rom.
Intindem ambele foi, le suprapunem  si le rulam.
Dam rulada la frigider pentru 30 min, invelita in folie alimentara.
Scoatem rulada si o taiem in felii de 1 cm grosime.
Tapetam tava cu hartie de copt si asezam biscuitii la mica distanta intre ei, pentru ca se maresc la copt.
Se coc in cuptorul incalzit pentru 10 – 12 min.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu