vineri, 30 septembrie 2011

PRAJITURA CU VISINE SI NUCA

PUTETI COMANDA AICI
Necesar: 5 oua , 250g margarina Unirea, 1 cana zahar, 1 borcan mare de compot de visine, 5 zahar vanilat, 1 praf de copt, 1 esenta de rom, 1 lgta coaja de lamaie/portocala, 2 cani de faina, ½ cana nuca.

Se bat oualele intregi cu zaharul si margarina moale. Se adauga compotul, zaharul vanilat, esenta si coaja de portocala/lamaie. Faina cu praful de copt se incorporeaza bine in compozitie. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se toarna compozitia rezultata. Se aseaza deasupra  visinile si nuca.  Se lasa la cuptor intre 30 si 45 min, in functie de cuptor, pana trece testul scobitorii. Se taie rece.
Observatii:  se poate face si cu visine congelate (se gasesc la Auchan).



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu