PUTETI COMANDA AICI
Necesar: 1 l lapte, 10 oua, 1 pachet de margarina /unt, 300 g zahar, 6 linguri faina, 3 linguri amidon, 1 esenta de vanilie, coaja de lamaie (optional)
Se separa oualele. Se freaca galbenusurile cu jumatate din cantitatea de zahar si pachetul de unt la temperatura camerei. Se adauga laptele, esenta si coaja de lamaie. Se amesteca faina cu amidonul si se adauga la compozitia de mai sus. Se bat albusurile tari cu restul de zahar si se amesteca usor in compozitie. Se pune in tava tapetata cu hartie de copt si se pune la cuptorul incalzit pentru 30 – 45 min (in fct de cuptor). Se taie rece si se presara peste zahar pudra.
Observatii: La momentul cand se toarna compozitia in tava este mai mult lichida. Nu va speriati, asa trebuie!
Testul cu scobitoarea nu merge la aceasta prajitura pentru ca mijlocul este cremos. Este gata cand prajitura se misca in tava ca o budinca.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu