vineri, 30 septembrie 2011

PRAJITURA CU KIWI SI BANANE

Necesar: 5 oua, 250g margarina Unirea, 1 cana zahar, 1 cana lapte, 5 zahar vanilat, 1 praf de copt, 1 esenta de vanilie, 1 lgta coaja de portocala, 2 cani de faina, 2 banane mari, 3 kiwi, 3 capsuni.
Se bat oualele intregi cu zaharul si margarina moale. Se adauga laptele, zaharul vanilat, esenta si coaja de portocala. Faina cu praful de copt se incorporeaza bine in compozitie. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se toarna compozitia rezultata. Se taie bananele si capsunile felii, kiwi-ul cubulete si se aranjeaza deasupra prajiturii.  Se lasa la cuptor intre 30 si 45 min, in functie de cuptor, pana trece testul scobitorii. Se taie rece.
Observatii:  Daca vreti sa nu se duca fructele  la fund puteti coace mai intai pe jumatate prajitura si apoi sa puneti fructele. Mie imi place sa se duca in interiorul prajiturii, sa arate bine atunci cand o  tai. 

2 comentarii:

  1. Sunt Ioana de la tara si ...majoritatea prajiturilor le-am vazut pe viu,altfel n-as fi cre
    zut!

    RăspundețiȘtergere