Mi se facuse pofta de o branzica buna de vaci, grasa si proaspata, dar pana sa o amestec cu smantana si sa o intind pe paine, m-am razgandit si am facut cu ea garnitura pentru cordon bleu.
Necesar: 10 cartofiori mici, 400 g branza dulce, 2 lg branza de burduf, 2 lg iaurt, cateva nuci decojite.
Am pus cartofii spalati bine, la fiert, cu tot cu coaja. Cand au fost gata, i-am curat si i-am scobit cu o lingurita. In interiorul lor am pus cate o lingura generoasa de amestec de branza (dulce, burduf si iaurt). Deasupra am pus miez de nuca . Am pus intr-un vas de yena un strop de ulei, cartofii, si am bagat in cuptorul incins pentru 25-30 min.
Daca vreti, in ultimele 5 minute, puteti rade pe deasupra lor si cateva fire de cascaval.
Da super idee :) nu stiam ce sa fac ptr maine rapid in bucatarie ...
RăspundețiȘtergerepupici