luni, 28 mai 2012

CONOPIDA PANE

O reteta pe cat de simpla, pe atat de gustoasa. A iesit asa buna ca nu ziceai ca-i conopida.
Am avut conopida in apa la borcan, pusa de asta toamna.
Necesar:  2 borcane de conopida, sau 1 capatana proasptata, 2 oua, 100 g faina, sare si piper.
Am scurs bine conopida, am dat-o prin faina amestecata cu sare si piper, prin oul batut si iar prin faina si am pus-o la prajit.  Am pus-o la scurs pe servete de hartie absorbante.
Am servit-o langa mai multe aperitive, pe tava.
Observatii:  Daca folositi conopida proaspata, va trebui sa o puneti pentru cateva minute in apa clocotita cu sare, si abia dupa,  sa faceti ce scrie mai sus.
Imi pare rau ca nu am pozat-o mai de aproape, dar nu am apucat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu