Desi sunt adepta principiului ca “prajiturile trebuie muncite ca sa fie bune”, uite ca exista si o solutie mai rapida si mai comoda de a face ceva bun, chiar foarte bun. Asa ca luati o cutie “Prajitura Musuroi de cartita” de la Dr. Oetker, si apucati-va de treaba.
Necesar: in afara de cutie, va mai trebuie 3 banane (depinde de marimea lor), 2 oua, 50 g margarina, 450 ml lapte rece de la frigider.
Blatul il veti face cu praful din pachetelul dedicat, adaugand margarina, oualele si 3 lg de lapte. Mixati bine, turnati in forma de blat sau intr-o cratita mai mica in diametru, tapetata cu hartie de copt, si puneti la cuptor pentru 20-25 minute. Verificati daca este facut si daca da, lasati-l sa se raceasca in forma. Se muta apoi cu grija pe o farfurie plata si se traseaza pe suprafata blatului un cerc la distanta de 1 cm de marginea lui. Scoateti tot blatul pe o adancime de 1 cm, cu grija sa nu rupeti partea care trebuie sa ramana dedesubt ca baza. Blatul scos se faramiteaza si se pastreaza. Bananele (decojite) se taie in doua pe lungine, si se pun cu partea taiata in jos, acoperind toata scobitura facuta in blat. E momentul sa va apucati de crema. Cu laptele rece de la frigider, bateti praful de crema, apoi adaugati si fulgii de ciocolata care se gasesc tot in cutie. Asezati crema peste banane, sub forma unui musuroi, apoi deasupra presarati, presand usor pentru a se fixa pe crema, frimiturile pastrate. Dupa o pastrare de cel putin doua ore la frigider, veti descoperi o prajitura minunata, usoara si savuroasa.
URAT! :(
RăspundețiȘtergereChiar ma intrebam cand o sa apara si un astfel de comentariu!!! Este primul intr-un an, deci tot e bine!
ȘtergereStimate comentator anonim, ma simt obligata sa-ti explic ca "frumosul" este ceva relativ si depinde de ochiul care il priveste! E parerea ta si ti-o respect, insa nu sunt de acord cu ea!
Iar, daca ai avea initiativa de a face prajitura asta atat de buna, ai vedea ca aspectul e ultimul lucru la care o sa te mai gandesti!