Imi place inima de porc in mod deosebit. De fapt de la porc, mananc de toate, in afara creierului (si asta pentru ca am o sechela transmisa ereditar!)
Necesar: 5-6 inimi de porc, 5 cartofi, 2 morcovi, 4 cepe, 1 legatura de patrunjel
Am taiat inimile pe jumatate si le-am spalat bine scotand si sangele inchegat din ea (stiu ca este morbid, dar asta e!). Le-am pus la fiert in oala cu presiune si pana atunci am curatat legumele si le-am spalat. Am pus ceapa la calit si morcovii, taiati feliute. Cartofii i-am fiert un pic separat, apoi cand a fost gata si inima, am taiat-o cubulete si le-am pus pe toate peste ceapa cu o cana de zeama de la carofi. Le-am lasat sa scada si dupa ce am stins focul am pus si patrunjelul tocat, pe deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu