joi, 24 noiembrie 2011

ARIPIOARE PICANTE

Necesar: 1 kg aripioare pui, 3 oua, 5 lg faina, 5 lg pesmet, susan, condimente pentru pui, 1 lg boia dulce, 1 lgta chili sau boia iute, ½   lgta  piper macinat.

Am spalat bine aripioarele si le-am “depilat” pe cele care insistau sa ramana asa. Le-am taiat in doua pentru ca erau mari, dar le-as fi taiat si daca erau mici. Voi puteti sa le lasati si intregi daca vreti. Le-am dat prin faina, prin ou batut, apoi prin amestecul din condimente, susan, boia, piper si un pic de sare. Le-am pus la prajit in tuciul batran, dar care stie sa faca niste cartofi prajiti de uiti de calorii…, apoi le-am pus pe prosoape de hartie, sa absoarba surplusul de ulei. Sunt foarte bune fierbinti, dar si reci.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu