sâmbătă, 8 octombrie 2011

PRAJITURA CU BUDINCA SI MORCOVI


Necesar: biscuiti Fitnes, 2 plicuri budinca de capsuni, 11 lg zahar, 10 morcovi mari, 1 lgta scortisoara,  700 ml apa

Se curata si se rad morcovii si se calesc ca si merele pentru placinta cu 4 lg zahar si lgta de scortisoara.  Se pregateste budinca conform instructiunilor, folosind apa in loc de lapte.Se adauga morcovul calit  in budinca si se amesteca bine. Se aseaza intr-o tava, tapetata cu folie alimentara, un rand de biscuiti, unul de budinca asa fierbinte, inca unul de biscuiti si budinca, pana avem trei randuri. Ultimul strat trebuie sa fie de budinca. Se da la rece si se taie doar rece.

Observatii: Daca luati budinca de capsuni cu bucati de migdale, puteti sparge inca cateva migdale si sa le presarati pe deasupra. Iese foarte buna si de efect si cu budinca de ciocolata.
Cantitatea de biscuiti este in functie de tava sau vasul in care faceti aranjamentul. In tava mea de 25 x 30, pentru cele trei randuri am folosit in jur de 40 biscuiti. Tava trebuie sa fie mai inalta, sa nu va curga budinca.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu