sâmbătă, 1 octombrie 2011

PRAJITURA CU MAC


PUTETI COMANDA AICI
Necesar: 5 oua, 1 pachet margarina Unirea, 1 cana zahar, 1 cana mac, 1 cana lapte dulce, 1 praf copt, 3 plicuri zahar vanilat, ½ esenta de fistic, 1 plic praf de copt, 2 cani faina

Se freaca margarina la temperatura camerei cu zaharul, si galbenusurile. Se adauga pe rand laptele, zaharul vanilat, esenta si faina amestecata cu praful de copt si macul. Se bat albusurile tari cu 2 lg de zahar si se incorporeaza usor in compozitie. Se tapeteaza tava cu hartie de copt si se toarna compozitia. Se  pune la cuptorul incalzit pentru 30-45 min. Se verifica cu scobitoarea (eu verific cu un bat de frigarui). Se taie rece.

Observatii: Se poate “dichisi” cu o glazura de ciocolata de la Dr. Oetker.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu