Necesar: 12 lg de ulei , 14 lg de zahar , 14 lg de apa , 18 lg de faina , 1 plic praf de copt
1 esenta de vanilie , 3 plicuri zahar vanilat, 2-3 lg de cacao, 1 cana de nuca bucatele
Se amesteca uleiul, zaharul si apa bine cu mixerul. Se adauga esenta si zaharul vanilat, apoi faina in care s-a amestecat praful de copt. Se imparte compozitia in doua: una se lasa alba si cealalta se amesteca cu cacaua. In tava tapetata cu hartie de copt se toarna mai intai compozitia cu cacao, apoi cea alba si deasupra se presara nuca .
1 esenta de vanilie , 3 plicuri zahar vanilat, 2-3 lg de cacao, 1 cana de nuca bucatele
Se amesteca uleiul, zaharul si apa bine cu mixerul. Se adauga esenta si zaharul vanilat, apoi faina in care s-a amestecat praful de copt. Se imparte compozitia in doua: una se lasa alba si cealalta se amesteca cu cacaua. In tava tapetata cu hartie de copt se toarna mai intai compozitia cu cacao, apoi cea alba si deasupra se presara nuca .
Observatii: Buna, dar se cam faramiteaza din lipsa de ou!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu